Sa herë shohim filma, jemi kurioze dhe per stilin që përdorin. Filmat dhe aktoret qe bën bujë duke sjell revolucion per femrat, si dhe duke lënë mbresa tepër te mëdha te publiku.

Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor dhe Julia Roberts ende mbahen mend si ikonat e pavdekshme… Filmat e tyre shihen ende sot, madje edhe rishihen duke lene te njejtat mbresa pozitive si heren e pare.Liv Taylor. Tualeti i Kleopatres dhe modeli i flokeve, u rikthye disa here ne mode.

Audrey Hepburn, femra me delikate e ngjyres roze dhe aktorja e filmit te bujshem ” Breakfast at Tiffany’s ”. Kapelet jane trendet e fundit, madje familja mbreterore e Britanise se madhe, nuk ka hequr kurre dore prej tyre edhe prej dorashkave.Julia Roberts ne kete film thjeshte ‘aqua e sapone’. Buzeqeshja e saj i mposhte tualetet. Stili i veshjeve eshte shume ne mode kete vit.