Vite me parë teksa i shihnim na dukej budallik, por me kalimin e kohës filloi të na pelqente.

Street Style është stili që na e shton më shume kuriozitetin për të shfletuar profilin e bloggereve , si shqiptare ashtu edhe te huaja.

Ndërthurja më in janë cismet ose “boots style”, por është verë! Vajza nëse doni të bëni boom me veshjen tuaj, harrojeni rehatinë madje nuk duhet ta mendoni fare.

Jemi vajza dhe ne sakrifikojmë dhe durojmë vetëm për të tërhequr vëmendje.

Pantallonat e shkurtra , qofshin lëkurë apo xhins prape duken perfekte me cisme. Edhe fustanet mos harroni!

Xoxo stay in style!