1. Meshkujt që mbajnë aromë të mirë.

2. Meshkujt që dinë të flasin dhe janë inteligjentë.

3. Meshkujt që janë besnik.

4. Meshkujt që të përqafojnë dhe përkëdhelin.

5. Meshkujt që luajnë me flokët e një femre.