Një i ri 33-vjeçar shqiptar që ka ndërruar jetë në Spanjë ka mbërritur në Tiranë zemër, ngjarja e cila ka tronditur familjen e tij por edhe autoritetet.

Në dosje thuhet se 33-vjeçari Saimir Sula shkoi për mjekim në Spanjë dhe në spitalin në Barcelonë i hoqën zemrën. Në maj Sula shkoi për test COVID-i dhe rezultoi negativ, i bënë ekzaminime të tjera.

33-vjeçari pa zemër nga Spanja në Tiranë, Saimir Sula i shkruante motrës: Po më marrin frymën, po vdes

33-vjeçari shqiptar Saimir Sula i cili u nis për në Spanjë për mjekim dhe u kthye pa zemër në Tiranë i ka kërkuar ndihmë të motrës nga spitali në Barcelonë.

Ka qenë insistimi te motrës ka zbuluar mungesën e zemrës pasi trupi i vëllait të saj ka mbërritur me avion nga Spanja

Comments are closed.