Një aksident i trefishtë ka ndodhur në aksin e rrugës kombëtare Elbasan – Ish Kombinati Metalurgjik.

Sipas informacioneve për Mediaplus.al , aksidenti ka ndodhur në Katund të Ri, në afërsi të Rreth-rrotullimit të Bradasheshit.

Dy prej makinave kanë përfunduar jashtë rruge dhe kanë pasur dëmtime të mëdha.

Fatmirësisht personat e përfshirë në aksident kanë pësuar dëmtime të lehta dhe nuk u është rrezikuar jeta.

Policia ndodhet në vendngjarje për të zbardhur shkakun e aksidentit.

Comments are closed.