Një atentat ka ndodhur në Kamëz. Një person ka shtypur pultin për të hapur makinën dhe në atë moment ajo ka shpërthyer. Sipas njoftimit të policisë, shpërthimi dyshohet se ka ndodhur si pasojë e lëndës plasëse tek mjeti i parkuar. Drejtuesi Gjon Mena është lënduar lehtë në këmbë pa problem për jetën.

Comments are closed.