Një ndër faktorët pse shpesh bëhemi dembele kur zgjohemi në mengjes, është mendimi se c’ka do të veshim!

Kombinimet që mund të bëjmë, apo përshtatshmërine në raport me punën apo planin ditor që mund të kemi.

Jumpsuits janë zgjidhja vajza!

Eshtë rruga më e shkurtër per tu dukur stylish, rehat dhe për të rënë në sy!

Në fotot e mëposhtme keni ide të ndryshme kombinimesh. Nuk keni pse ta vrisni mendjen, si t’i kombinojmë pantallonat, këmisha nuk ka prerjen e duhur për fundin që dua të vesh… bla bla bla…

 

Comments are closed.