Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka dhënë vendimin për fraksionin e tretë të dosjes 339.

Pjesëtarët e grupit, 17 të pandehur, janë denuar 125.2 vite burg në total.

Më konkretisht gjykata vendosi:

Gjevi Ndoka 8.8

Altin Avdyli  6.8

Esat Mehmeti  10

Petrit Suljemani 8.8

Sajmir Sulejmani  8

Hajri Seferi 10.8

 

Orges Jahoelezi 6.8

 

Shkëlqim Avdyli 4.8

Mario Zeqiri 4.8

Elton Shehaj 4.8

Ardit Gjyriqi 4.8

 

Admir Hoxha 12

Hekuran Hoxha 10.8

Vehbi Berushi 8

Anila Shuti 2

Xhavit Shyti 8

Flamur Çela 8

Përfundon njoftimi i Gjykatës së  Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

Comments are closed.