Rikthimi në kohë është trend gjithmonë!

Moda gjithmonë ripërsëritet, ndaj shumë vajza me hapësire të bollshme në shtëpi, bëjnë mjaft mirë që nuk hedhin asgjë! Historia e tyre ka filluar prej 1920 dhe përdoreshin prej basketbollisteve, por që nga viti 1978 ishin pjesë e jetës së përditshme te individeve.

Jemi duke fol për atletet CONVERSE ose ALL STAR! Kur i shohim bëhemi nostalgjik, por imagjinoni ndërthurjen e nostalgjise me rikthimin në modë cfarë emocioni krijon.

Po po, “All Star” janë rikthyer në modë më shumë se kurrë!

                       

Po të shfletojmë bloggeret e njohura si : Alesia Asta, Lori Hoxha, Veronica Ferraro, Don AnastaSia do të bindemi edhe më shumë! Atletet me shuall të sheshtë por tepër të rehatshme, kombinohem fare thjeshtë duke formuar dhe street style tepër komod dhe sigurisht që nuk shpëton pa rënë në sy.

Shihni kombinimet që ne menduam qe ia vlen t’i shihni!

                 

                                                                                                   Pregatiti : Era Lika

Comments are closed.