NË EMISIONIN “FIKS FARE” NË DATËN 9 MARS Z.MURRIZI ËSHTË AKUZUAR PËR PARTI FANTAZËM DHE PËR MOSPASJEN E NJË ADRESE TË NJË ZYRE QËNDRORE. GJITHASHTU JANË IRONIZUAR DEPUTETËT  TË CILËT JANË NË KUVEND POR NUK KANË NJË ZYRË PËRFAQESUESE TË PARTISË SE TYRE, JA PËRGJIGJIA E Z.MURRIZI:

Comments are closed.