Kancelarja gjermane Angela Merkel sot do të vizitojë Shqipërinë, ku do të pritet nga kryeministri Edi Rama.

Në orën 10.20 është caktuar ceremonia e mikpritjes në Pallatin e Brigadave. Ndërsa në orën 10.30 do zhvillohet takimi teta tetë mes Kryeministrit  dhe Kancelares Angela Merkel në Pallatin e Brigadave.

Në orën 14.35 konferencë për shtyp mes Kryeministrit Rama dhe Kancelares Merkel në Tirana Business Park.

Në lidhje me vizitën e kancelares Policia e Shtetit ka bërë me dije planin e masave të sigurisë për vizitën e Merkel, ku njofton qytetarët për bllokimin e disa akseve rrugore dhe devijimin e lëvizjes së automjeteve.

Axhenda e plotë e vizitës së Merkel në Tiranë:

10.20 – Ceremonia e mikpritjes në Pallatin e Brigadave

Sinjali me frekuenca satelitore + Livestream në Facebook dhe Youtube

10.30 – Takim Tete-a-tete mes Kryeministrit Edi Rama dhe Kancelares Angela Merkel në Pallatin e Brigadave

Plane dhe Foto me link ëetransfere

11.00 – Takim bilateral mes dy delegacioneve në Pallatin e Brigadave

Plane dhe Foto me link ëetransfere

11.50 – Mbërritja e Kryeministrit dhe krerëve të qeverive të Ballkanit në Tirana Business Park.

Sinjali me frekuenca satelitore + Livestream në Facebook dhe Youtube

11.55 – Mbërritja e Kancelares Merkel në Tirana Business Park

Sinjali me frekuenca satelitore + Livestream në Facebook dhe Youtube

12.00 – Foto Familjare me krerët e delegacioneve në Tirana Business Park.

Sinjali me frekuenca satelitore + Livestream në Facebook dhe Youtube

14.35 – Konferencë për shtyp mes Kryeministrit Rama dhe Kancelares Merkel në Tirana Business Park

Sinjali me frekuenca satelitore + Livestream në Facebook dhe Youtube

Comments are closed.