Ka rënë në prangat e policisë drejtori i Sigurisë së Portit të Shëngjinit, Agostin Gjini.

Bëhet me dije se Gjini ka rënë në prangat e policisë, pas një hetimi 6 mujorsh, pasi akuzohet për tjetërsim pronash.

Dyshohet se gjatë ushtrimit të detyrës si përgjegjës i Sektorit të Arkivit dhe Protokollit në ish-komunën Shëngjin, Gjini ka falsifikuar dokumentet, duke tjetërsuar një sipërfaqe toke në bregdetin e Shëngjinit.

Mësohet se hetimet kanë nisur 6 muaj më parë, ndërsa bëhet me dije se është shallur në kërkim shtetasi me iniciale S.U.

Comments are closed.