Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në fshatin Dunicë, ku një 42-vjeçar i ka dhënë fund jetës.

Bëhet me dije se 42-vjeçari kishte kaluar Covid-19 dy javët e fundit dhe ishte në gjendje të rëndë psikologjike.

Burime për media raportojnë se 42-vjeçari kur ishte i infektuar me Covid thonte shpesh se “do të vdes”.

Kledjan Çollaku që i ka dhënë fund jetës është babai i një fëmije të vogël, që sot id ha fund jetës.

Comments are closed.