Ngritja e temperaturave ka bërë që qytetarët të dalin për një shëtitje këtë të djelë.

Qytetarët nga Durrësi, por edhe nga Tirana,  kanë “pushtuar” bregdetin.

Baret dhe restorantet buzë detit kanë qenë të mbipopulluara, pa respektuar asnjë masë anti-Covid.

Durrësi është përballur edhe me një trafik të rënduar për shkak të numrit të lartë të vizitorëve.

Comments are closed.