Një bankomat është tentuar të vidhet gjatë natës në Tiranë, tek “Myslym Shyri”.

Bëhet me dije se kanë qenë tre persona që kanë tentuar të hapin bankomatin me një kaçavidë për të grabitur paratë.

Autorët janë kapur nga kamerat dhe nga verifikimet rezulton se autorët janë adoleshentë, rreth 14 vjeç.

Policia po punon për të bërë të mundur zbardhjen e identitetit te autorëve

Comments are closed.