Nderkohe qe Gjykata e Hages denon masat kolektive te karantines, nje ze tjeter trondit Boten per covid’19.

Fituesi i çmimit Nobel 2018, mjeku japonez, shkencëtari dhe imunologu,  , deklaroi në media duke thënë se virusi korona nuk është i natyrshëm. ‘’Nëse është e natyrshme, nuk do të kishte prekur gjithë botën ashtu. Sepse në varësi të natyrës, temperatura është e ndryshme në vende të ndryshme. Po të ishte natyrale, do të godiste vetëm vendet me temperaturë të njëjtë si Kina. Në vend të kësaj, ajo përhapet në një vend si Zvicra, në të njëjtën mënyrë që përhapet në zonat e shkretëtirës. Ndërsa po të ishte natyrale do të ishte përhapur në vende të ftohta, por do të kishte vdekur në vende të nxehta. Bëra 40 vjet kërkime për kafshët dhe virusin. * Nuk është natyrale.* Është prodhuar dhe virusi është plotësisht artificial. Kam punuar për 4 vjet në laboratorin Wuhan në Kinë. E njoh mirë stafin e këtij laboratori. I thirra të gjithë ne telefon pas incidentit të Coronës, por të gjithë telefonat e tyre kanë qenë të vdekur për 3 muaj. Tani është kuptuar se të gjithë këto teknologji laboratorike kanë vdekur.

Bazuar në të gjitha njohuritë dhe kërkimet e mia deri më sot, mund ta them me ′′ 100 % siguri se Corona nuk është natyrale.” Nuk ishte nga lakuriqët. Kina e bëri atë. Nëse kjo që them sot rezulton të jetë e rreme tani ose edhe pas vdekjes sime, qeveria mund të tërheqë çmimin tim Nobel. ′′ Por Kina po gënjen dhe kjo e vërtetë një ditë do t ‘ u zbulohet të gjithëve.”

Comments are closed.